Loading...
ONS HART2019-04-15T10:23:19+00:00

Ons hart

God wil een relatie met je. Hij verlangt ernaar om met je samen te werken op elk gebied van je leven, zodat jij tot je bestemming komt. Je gaat dan steeds meer leven overeenkomstig Zijn woord, Zijn wil en Zijn plan. His Healing Voice is een bediening in Nederland die jou wil helpen dit te ontdekken. Door het jaar heen bieden we allerlei soorten onderwijs en events zodat jij kunt groeien in je relatie met God.

God spreekt, ook vandaag. Zijn stem is genezend, bemoedigend en activerend. Wij dagen je graag uit, zodat jij in beweging gaat komen. Dat begint met een persoonlijke ontmoeting met Zijn liefde. Zodra je ontdekt hoeveel Hij van je houdt, kun je niet meer stil blijven zitten. Dan kom je in beweging om samen met Hem en anderen het Koninkrijk van God te bouwen.

Heb je het verlangen om Gods stem (beter) te leren verstaan? Wil je in je leven meer geleid worden door de Heilige Geest? Verlang je ernaar om vrijmoediger te worden in het leven met Hem? Bekijk eens onze agenda. We verwelkomen je graag op een van onze events of onderwijsdagen.

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

Karakter

Alle events en onderwijsdagen van His Healing Voice hebben hetzelfde uitgangspunt. Het zijn plekken waar je jezelf mag zijn, waar veel ruimte is voor de leiding van de Heilige Geest en waar dus ook veel bijzondere wonderen gebeuren. Je hoort verhalen van alledag, die je aanmoedigen om zelf ook in beweging te komen. En je wordt liefdevol aangespoord om buiten je comfortzone te stappen. Het doel: niet alleen Gods woorden horen, maar ze ook gaan doen. Dat maakt namelijk het verschil.

Ieder lid van ons team streeft ernaar dat jij een persoonlijke ontmoeting met de levende God hebt. Zodat je mag gaan ervaren: God ziet me, Hij hoort me en Hij kent me. Daarom is er tijdens de events en onderwijsdagen veel tijd voor interactie. We vinden het belangrijk dat jij meerdere mogelijkheden hebt om God persoonlijk te leren kennen.

Vanuit die ontmoeting geloven we dat jij geactiveerd wordt om de liefde van God zichtbaar te maken in de wereld. En dat is belangrijk, want er is een nood in de wereld waar wij het Antwoord op hebben. Verlang jij naar meer van Gods liefde en kracht in je leven? Je bent van harte welkom!

Ontstaan

In februari 2015 werd Erica Duenk door God geroepen om de nieuwe bediening His Healing Voice te starten. Op dat moment werkte ze al 14 jaar bij Stichting Vrij Zijn onder leiding van Wilkin van de Kamp. Het was een verrassing voor zowel Wilkin als Erica. Toch werden beiden overtuigd dat het in Gods plan lag, hoewel het moeilijk was om elkaar los te laten.

Erica besloot vanaf toen om samen met haar man Henk in het diepe te springen en te ontdekken wat God allemaal had voorbereid. Dat bleek een heel uitgestippeld plan te zijn, waarover Hij stap voor stap sprak. De naam, het logo, de website, het team, de events: God was heel duidelijk over wat Hij wilde.

In september 2015, 7 maanden nadat God Erica geroepen had, was de eerste Here I Am conferentie. Sindsdien zijn er allerlei vormen van events en onderwijs bijgekomen. His Healing Voice is een bediening die steeds in ontwikkeling is. God spreekt regelmatig over nieuwe plannen die Hij heeft. We zijn enthousiast over wat Hij allemaal al heeft gedaan en we zien uit naar wat Hij nog gaat doen.

Henk & Erica

Toen Erica een klein meisje was, wilde ze tijdens de dienst op zondag wel eens opstaan en naar de dominee roepen: “Het is waar wat u zegt, maar hoe doe ik het nou?”

Deze vraag van haar hart is uitgegroeid tot een bediening waar mensen leren hoe ze kunnen leven in en vanuit de tegenwoordigheid van God. Ze heeft jarenlange ervaring in het functioneren in de kracht van de Heilige Geest: genezing, profetie en bevrijding. Erica’s kracht ligt erin om mensen te bemoedigen en versterken in hun wandel met Hem. Op een ongedwongen, ontspannen manier leidt ze mensen buiten hun comfortzone, zodat ze God steeds beter leren kennen.

Erica is getrouwd met Henk en ze hebben vier zonen, waarvan er al twee zijn getrouwd. Al hun leven lang wonen ze in het mooie Aalten. Henk werkt meer dan 27 jaar als bulldozermachinist. Daarnaast ondersteunt Henk de bediening van Erica. Hij heeft een innemende humor waarmee hij heel wat harten heeft geraakt en hij geniet enorm van het aanbidden van God.

Naast het leiding geven aan de bediening His Healing Voice, is Erica op meer vlakken actief. Ze is een veelgevraagd spreekster in Nederland. Ook krijgt ze steeds meer bekendheid door het succesvolle televisieprogramma Transparant van Family7. Dit programma presenteert ze samen met Esther Vorsterman van Oijen.

Het team

Sinds Erica in februari 2015 geroepen werd voor His Healing Voice, heeft God Hij heel duidelijk een team gebouwd. Hij voegde de mensen toe. Binnen twee maanden had His Healing Voice al 50 medewerkers! Weinig mensen meldden zich zelf aan. Overal waar Erica kwam, wees God mensen aan. En die mensen waren vaak al in hun hart voorbereid.

Sinds de start van His Healing Voice is het team enorm gegroeid in ervaring. Tijdens de events en onderwijsdagen is er veel ruimte voor de leiding van de Heilige Geest, daarom wordt er van het team een grote flexibiliteit gevraagd. In de eerste twee jaar van de bediening was er veel ruimte voor aftasten, experimenteren en kleur bepalen. Inmiddels is het team uitgegroeid tot een sterk, volwassen team dat heeft leren uitstappen in de kracht van God.

Het team van His Healing Voice bestaat uit medewerkers, mede-arbeiders in het Koninkrijk. Erica draagt het leiderschap, maar de bediening functioneert op samenwerking. Iedereen heeft een specifieke roeping en specifieke bekwaamheden. Het is het verlangen van Henk en Erica dat iedere medewerker hierin uitstapt en groeit.

X