Loading...
ONDERWIJS2018-09-25T12:56:50+00:00

Onderwijs

 

Verlang jij ernaar om uitgedaagd te worden, zodat je in beweging gaat komen? Durf jij het risico te nemen? Wil je heel graag meer vrijmoedigheid om uit te stappen, maar weet je niet hoe?

Het onderwijs van His Healing Voice is erop gericht op jou te activeren in je wandel met God. Zodat je het Woord gaat toepassen in je leven. We geloven dat veel mensen niet in beweging komen, omdat ze niet weten hoe. Daarom bestaat ons onderwijs voor een groot deel uit praktijk. Daarom ligt het accent in het onderwijs op training.

We bieden verschillende vormen van onderwijs en toerusting die aansluiten bij de behoeftes die er kunnen zijn. Zo kun je kiezen voor de Going Deeper Prophecy of Going Deeper Healing. Investeer een dag van je leven om dieper in te gaan in profetie of genezing. Living Prayer is een workshop waarin je in een korte, intensieve periode onderwijs ontvangt. Ook stap je uit in de praktijk. Daardoor leer je om niet alleen een hoorder, maar ook een dader van het Woord te zijn.

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

Eerstvolgende Living Prayer:
Wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt

LIVING PRAYER

Vraag je je ook wel eens af na het lezen van het Woord: hoe doe ik het nou? Er staat: genees de zieken. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Je bent geroepen om mensen in de vrijheid te zetten, om uit te stappen in de gaven van de Heilige Geest. En wij helpen je graag om hierin te gaan bewegen.

De workshops van Living Prayer worden geleid door mensen die jou willen aanmoedigen, aanvuren en aanscherpen. In de workshops word je uitgedaagd om in alle vrijmoedigheid de opdracht van Jezus uit te voeren. Ga het gewoon doen: word een medearbeider in het Koninkrijk van God!

AANMELDEN NOG NIET MOGELIJK
X