Loading...
GEZONDHEIDS- EN TRAININGSCENTRUM2018-03-14T15:12:54+00:00

Health &

Trainingcenter

His Healing Voice heeft nieuws: eind 2018 hopen we ons eerste Health & Trainingcenter te openen! In dit bijzondere centrum zal allereerst de tegenwoordigheid van God centraal staan. Het doel is om Gods Koninkrijk steeds meer zichtbaar te maken in de wijk, stad én in Nederland.

Gods principes

Via het Health & Trainingcentrum willen we de goedheid van God laten zien aan mensen die Jezus nog niet kennen. Wij geloven dat mensen vanuit de principes van Gods Koninkrijk gezondheid kunnen ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen, een inloopspreekuur of ontmoetingsmomenten.

Leiders versterken

Mannen en vrouwen die werkzaam zijn in leiderschap zowel in de kerken als in de business staan vaak onder grote druk. Het Health & Trainingcenter zal een plek van herstel en inspiratie voor deze mensen zijn. Helemaal verfrist en opgebouwd kunnen ze weer dienen op de plek waar God hen gesteld heeft. Daarnaast weten we ons geroepen om hen die werkzaam zijn in de medische wereld een programma aan te bieden waardoor zij bemoedigd en versterkt zullen worden.

Daders van het Evangelie

Belangrijk in het Health & Trainingcenter is dat we mannen, vrouwen en kinderen trainen om niet alleen hoorders te zijn van het woord maar ook daders. We willen jou leren een stem in deze wereld te zijn, een stem van geloof, hoop en liefde. Een stem waar Zijn genezing en herstel doorheen klinkt. Dat zullen we blijven doen door onze landelijke events, zoals Here I Am. Maar we willen ook kleinschaliger discipelschap aanbieden.

Planning voor 2018

Eind 2017 hebben we met veel mensen de visie uitgewerkt. In de eerste maanden van 2018 gaan we het plan verder uitwerken. We gaan medewerkers trainen en toerusten, zodat zij in het najaar Gods Koninkrijk zichtbaar kunnen gaan maken in het Health & Trainingcenter. Het is een spannende tijd waarin we sterk Gods leiding ervaren.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Health & Trainingscenter? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief ‘Newsflash’

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

X