Loading...
EVENTS 2018-04-18T17:58:23+00:00

Events

 

 

Sinds september 2015 organiseert His Healing Voice meerdere events per jaar. Deze dagen zijn vrij toegankelijk en gericht op een persoonlijke ontmoeting met God en activering. Nadat je Zijn liefde hebt ervaren, kun je namelijk niet anders dan in beweging komen.

De opzet is vernieuwend. God spreekt van tevoren en tijdens de events duidelijk over hoe Hij het wil hebben. In een veilige setting stappen we uit in geloof en daarin leren we Zijn hart steeds beter kennen. Tijdens alle dagen hebben we gezien dat God Zichzelf op allerlei manieren laat zien. Er zijn vele getuigenissen van wat Hij in het leven van deelnemers heeft gedaan.

Door het jaar heen bieden we verschillende events aan. Here I Am is voor iedereen die een dag apart wil zetten om Hem te ontmoeten. Here I Am Kids is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 (met hun ouders). Zij worden een dag lang meegenomen in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten.

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

Eerstvolgende Here I Am
26 mei 2018 – You’re Awesome

Sprekers: Erica Duenk en Albert van der Heide

Datum: 26 mei 2018
Tijd: 10:30-16:30
Zaal open: 10:15

Locatie:
Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

HERE I AM – 26 mei 2018

Hoe geweldig is het dat je een dag apart kan zetten om God te ontmoeten?

Op een Here I Am event hebben we geen vastomlijnd programma. Jij mag God op verschillende manieren ontmoeten en ervaren; in de worship, vanuit het woord en door samen te bidden. We willen de Persoon en het werk van de Heilige Geest de ruimte geven. Dit alles in een atmosfeer van veiligheid.

Toegang gratis!

Thema 26 mei: You’re awesome

Lieve kinderen, u bent uit God en u hebt hen overwonnen, want Hij Die in u is, is groter dan hij die in de wereld is.  |  1 Johannes 4:4

‘Jij bent geweldig!’ Een uiting van verwondering en bewondering. Als we onder de indruk komen van Gods grootheid, liefde en kracht dan kunnen we niet anders zeggen: ‘You’re awesome’. Maar God kijkt ook zo vol verwondering en bewondering naar jou, Hij vindt jou geweldig!!

Erica Duenk en Albert van der Heide zullen ons onderwijzen en toerusten vanuit Gods woord. De His Healing Voice worshipband neemt ons mee in aanbidding en ons Ministyteam is er om samen met jou die geweldige God te ontmoeten door met en voor je te bidden; Kortom een dag waarop we ons blijven verbazen dat Jezus zo ontzagwekkend is en we mogen gaan beseffen wie we in Hem zijn.

AANMELDEN

Here I Am
29 september 2018 – You’re Strong

Sprekers: Erica Duenk en Maurice van Oeveren

Datum: 29 september 2018
Tijd: 10:30-16:30
Zaal open: 10:15

Locatie:
Nog onbekend

HERE I AM – 29 september 2018

Hoe geweldig is het dat je een dag apart kan zetten om God te ontmoeten?

Op een Here I Am event hebben we geen vastomlijnd programma. Jij mag God op verschillende manieren ontmoeten en ervaren; in de worship, vanuit het woord en door samen te bidden. We willen de Persoon en het werk van de Heilige Geest de ruimte geven. Dit alles in een atmosfeer van veiligheid.

Toegang gratis!

Thema 29 september: You’re strong

Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken, overeenkomstig de kracht die in ons werkzaam is, Hem zij de heerlijkheid in de gemeente, door Christus Jezus in alle geslachten, tot in alle eeuwigheid. Amen.  |  Efeziërs 3:20-21

Jij bent sterk! Jezus Christus is in ons komen wonen. Als we naar Hem kijken, Die de wereld heeft overwonnen, mogen we beseffen dat Zijn sterkte en kracht in ons is. Hij is sterk in Zijn liefde en sterk door Zijn kracht.

Het worshipteam van His Healing Voice neemt je mee in lofprijs en aanbidding. Erica Duenk en Maurice van Oeveren laten je vanuit het woord zien hoe krachtig onze God is, maar ook hoe sterk jij staat in Jezus Christus.

AANMELDEN Nog niet mogelijk

Eerstvolgende Here I Am Kids
3 november 2018

Sprekers: o.a. Erica Duenk

Datum: 3 november 2018
Tijd: 10:30-16:30
Gezamenlijk lunchen: 12:30-13:30

Locatie:
Volgt

HERE I AM KIDS

God spreekt tot ieder mens, dus ook tot kinderen! Maar hoe weten zij nu dat God spreekt? Hoe leren ze Zijn stem herkennen? En hoe kunnen onze kinderen dat wat ze gehoord hebben aan anderen doorgeven?

Tijdens Here I Am Kids nemen we kinderen mee in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten. Het is een dag waarop kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen ontdekken wat God over hen zegt, hoe Hij hen ziet en hoe ze samen met Hem in deze wereld het verschil kunnen uitmaken. Hij roept ook hen voor Zijn Koninkrijk!

Ouders en begeleiders kunnen gedurende deze dag verschillende seminars en workshops volgen. God doet bijzondere dingen tijdens Here I Am Kids. We hebben na de eerste keren ontzettend veel positieve reacties en getuigenissen terug gekregen. Kinderen en ouders: kom en beleef deze unieke dag samen!

Toegang gratis!

Thema 3 november
Nog niet bekend. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

AANMELDEN nog niet mogelijk
X