Loading...
EVENTS 2018-07-18T12:15:44+00:00

Events

 

 

Sinds september 2015 organiseert His Healing Voice meerdere events per jaar. Deze dagen zijn vrij toegankelijk en gericht op een persoonlijke ontmoeting met God en activering. Nadat je Zijn liefde hebt ervaren, kun je namelijk niet anders dan in beweging komen.

De opzet is vernieuwend. God spreekt van tevoren en tijdens de events duidelijk over hoe Hij het wil hebben. In een veilige setting stappen we uit in geloof en daarin leren we Zijn hart steeds beter kennen. Tijdens alle dagen hebben we gezien dat God Zichzelf op allerlei manieren laat zien. Er zijn vele getuigenissen van wat Hij in het leven van deelnemers heeft gedaan.

Door het jaar heen bieden we verschillende events aan. Here I Am is voor iedereen die een dag apart wil zetten om Hem te ontmoeten. Here I Am Kids is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 (met hun ouders). Zij worden een dag lang meegenomen in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten.

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

Eerstvolgende Here I Am:
Nog onbekend

Spreker: Erica Duenk

Datum: 29 september 2018
Tijd: 10:30-16:30
Zaal open: 10:15

Locatie:
Amersfoort

HERE I AM

Hoe geweldig is het dat je een dag apart kan zetten om God te ontmoeten?

Op een Here I Am event hebben we geen vastomlijnd programma. Jij mag God op verschillende manieren ontmoeten en ervaren; in de worship, vanuit het woord en door samen te bidden. We willen de Persoon en het werk van de Heilige Geest de ruimte geven. Dit alles in een atmosfeer van veiligheid.

Thema 29 september: You’re Strong
Jij bent sterk! Jezus Christus is in ons komen wonen. Als we naar Hem kijken, Die de wereld heeft overwonnen, mogen we beseffen dat Zijn sterkte en kracht in ons is. Hij is sterk in Zijn liefde en sterk door Zijn kracht.

Het worshipteam van His Healing Voice neemt je mee in lofprijs en aanbidding. Erica Duenk laat je vanuit het woord zien hoe krachtig onze God is, maar ook hoe sterk jij staat in Jezus Christus.

Toegang gratis!

AANMELDEN

Eerstvolgende Here I Am Kids
11 mei 2019

Sprekers: o.a. Erica Duenk

Datum: 11 mei 2019
Tijd: 10:30-16:30
Gezamenlijk lunchen: 12:30-13:30

Locatie:
Volgt

HERE I AM KIDS

God spreekt tot ieder mens, dus ook tot kinderen! Maar hoe weten zij nu dat God spreekt? Hoe leren ze Zijn stem herkennen? En hoe kunnen onze kinderen dat wat ze gehoord hebben aan anderen doorgeven?

Tijdens Here I Am Kids nemen we kinderen mee in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten. Het is een dag waarop kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen ontdekken wat God over hen zegt, hoe Hij hen ziet en hoe ze samen met Hem in deze wereld het verschil kunnen uitmaken. Hij roept ook hen voor Zijn Koninkrijk!

Ouders en begeleiders kunnen gedurende deze dag verschillende seminars en workshops volgen. God doet bijzondere dingen tijdens Here I Am Kids. We hebben na de eerste keren ontzettend veel positieve reacties en getuigenissen terug gekregen. Kinderen en ouders: kom en beleef deze unieke dag samen!

Toegang gratis!

Thema 11 mei 2019
Nog niet bekend. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

AANMELDEN nog niet mogelijk
X