Loading...
ONDERWIJS 2018-01-17T10:55:12+00:00

Onderwijs

 

Verlang jij ernaar om uitgedaagd te worden, zodat je in beweging gaat komen? Durf jij het risico te nemen? Wil je heel graag meer vrijmoedigheid om uit te stappen, maar weet je niet hoe?

Het onderwijs van His Healing Voice is erop gericht op jou te activeren in je wandel met God. Zodat je het Woord gaat toepassen in je leven. We geloven dat veel mensen niet in beweging komen, omdat ze niet weten hoe. Daarom bestaat ons onderwijs voor een groot deel uit praktijk. Daarom ligt het accent in het onderwijs op training.

We bieden verschillende vormen van onderwijs en toerusting die aansluiten bij de behoeftes die er kunnen zijn. Zo kun je kiezen voor de Going Deeper Prophecy of Going Deeper Healing. Investeer een dag van je leven om dieper in te gaan in profetie of genezing. Living Prayer is een workshop waarin je in een korte, intensieve periode onderwijs ontvangt. Ook stap je uit in de praktijk. Daardoor leer je om niet alleen een hoorder, maar ook een dader van het Woord te zijn.

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

Eerstvolgende Going Deeper Prophecy:
November 2018 aanmelden vanaf april 2018

Nadere informatie volgt

Onderwijzers: Erica Duenk,
Albert en Michelle van der Heide

Locatie: Maarsbergen

GOING DEEPER PROPHECY

Wat zegt het Woord over profetie? Waarom profeteren we? En hoe profeteer je?
Going Deeper Prophecy is een trainingsdag waar je onderwijs krijgt over profetie. We leggen de basis vanuit het Woord van God en helpen je om uit te stappen in de praktijk. Daarbij is veel aandacht voor jou, jij bent namelijk als een instrument waar de Geest van God doorheen werkt. Je leert jezelf kennen als instrument in Zijn handen.

Na een dag Going Deeper Prophecy heb je ontdekt dat God ook tot jou en door jou heen spreekt. Je wordt bemoedigd en aangemoedigd. Het is een waardevolle investering: je zet een zaterdag apart om eens goed de diepte in te gaan over het onderwerp profetie.

Eerstvolgende Going Deeper Healing:
Najaar 2018

Onderwijzers: Erica Duenk,
Arnout Roose

Locatie: Maarsbergen

GOING DEEPER HEALING

Waarom bidden we voor genezing? Wat zegt het Woord over genezing? En hoe bid je voor genezing?

Going Deeper Healing is een trainingsdag waar je onderwijs krijgt over genezing. We leggen de basis vanuit het Woord van God en helpen je om uit te stappen in de praktijk. Daarbij is veel aandacht voor jou, jij bent namelijk als een instrument waar de Geest van God doorheen werkt. Je leert jezelf kennen als instrument in Zijn handen.

Na een dag Going Deeper Healing heb je ontdekt dat God ook door jou heen kan én wil genezen. Je wordt bemoedigd en aangemoedigd. Het is een waardevolle investering: je zet een zaterdag apart om eens goed de diepte in te gaan over het onderwerp genezing.

Eerstvolgende Living Prayer:
Startdag: zaterdag 10 maart
1e avond: 15 maart
2e avond: 22 maart
3e avond: 5 april
4e avond: 12 april
Praktijkdag: 21 april

Onderwijzers: Erica Duenk,
Albert van der Heide,
Arnout Roose

Locatie: Maarsbergen

LIVING PRAYER

Vraag je je ook wel eens af na het lezen van het Woord: hoe doe ik het nou? Er staat: genees de zieken. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Je bent geroepen om mensen in de vrijheid te zetten, om uit te stappen in de gaven van de Heilige Geest. En wij helpen je graag om hierin te gaan bewegen.

De workshops van Living Prayer worden geleid door mensen die jou willen aanmoedigen, aanvuren en aanscherpen. In de workshops word je uitgedaagd om in alle vrijmoedigheid de opdracht van Jezus uit te voeren. Ga het gewoon doen: word een medearbeider in het Koninkrijk van God!

De workshops bieden we aan in een korte en intensieve tijd: 2 zaterdagen en 4 avonden.

  • Worshops die jou activeren
  • 2 zaterdagen en 4 avonden
  • Maximaal 25 deelnemers per groep
  • € 125.- per persoon
  • Kosten inclusief lesmateriaal, lesboek, koffie/thee, lunch
AANMELDEN
X