Loading...
EVENTS 2018-01-01T18:11:22+00:00

Events

 

 

Sinds september 2015 organiseert His Healing Voice meerdere events per jaar. Deze dagen zijn vrij toegankelijk en gericht op een persoonlijke ontmoeting met God en activering. Nadat je Zijn liefde hebt ervaren, kun je namelijk niet anders dan in beweging komen.

De opzet is vernieuwend. God spreekt van tevoren en tijdens de events duidelijk over hoe Hij het wil hebben. In een veilige setting stappen we uit in geloof en daarin leren we Zijn hart steeds beter kennen. Tijdens alle dagen hebben we gezien dat God Zichzelf op allerlei manieren laat zien. Er zijn vele getuigenissen van wat Hij in het leven van deelnemers heeft gedaan.

Door het jaar heen bieden we verschillende events aan. Here I Am is voor iedereen die een dag apart wil zetten om Hem te ontmoeten. Here I Am Kids is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 (met hun ouders). Zij worden een dag lang meegenomen in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten.

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

WORD PARTNER

ERICA’S AGENDA

Eerstvolgende Here I Am
13 Januari 2018 – Seek Your Face

Sprekers: Erica Duenk, Maurice van Oeveren en Margreet Sietsma

Datum: 13 januari 2018
Tijd: 10:30-16:30
Zaal open: 10:15

Locatie:
De Bron, Elburglaan 51, 5651EH, Eindhoven

HERE I AM

Soms heb je het nodig om een dag apart te zetten om te ontvangen, zodat je weer uit kunt delen. Even zitten aan de voeten van de Vader, je focus helemaal op Hem. Daarom organiseert His Healing Voice een aantal keer per jaar Here I Am.

Deze events zijn gericht op een persoonlijke ontmoeting met God. Op allerlei manieren heb je de kans om Hem beter te leren kennen. Tijdens de dagen is er geen vastomlijnd programma: in principe duurt het van 10:30 tot 16:30 uur. Er is dan onderwijs, aanbidding (ook tijdens de pauzemomenten) en veel ruimte om voor je te laten bidden. Tijdens Here I Am word je uitgedaagd om uit je comfortzone te komen.

Elke Here I Am is weer anders. Het gebeurt regelmatig dat er iets anders uitkomt dan van tevoren gedacht. Je kunt het zo zeggen: de Vader heeft op deze dagen een hemels buffet voorbereid. We nemen zoveel mogelijk ingrediënten mee, maar het is een verrassing wat voor gerecht Hij uiteindelijk gaat maken.

Toegang gratis!

AANMELDEN

Eerstvolgende Here I Am Kids
17 Maart 2018 – Treasure

Sprekers: o.a. Erica Duenk

Datum: 17 maart 2018
Tijd: 10:30-16:30
Gezamenlijk lunchen: 12:30-13:30

Locatie:
De Regenboog, De Grote Pekken 11, 3901JB, Veenendaal

HERE I AM KIDS

God spreekt tot ieder mens, dus ook tot kinderen! Maar hoe weten zij nu dat God spreekt? Hoe leren ze Zijn stem herkennen? En hoe kunnen onze kinderen dat wat ze gehoord hebben aan anderen doorgeven?

Tijdens Here I Am Kids nemen we kinderen mee in aanbidding, onderwijs en praktijkmomenten. Het is een dag waarop kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen ontdekken wat God over hen zegt, hoe Hij hen ziet en hoe ze samen met Hem in deze wereld het verschil kunnen uitmaken. Hij roept ook hen voor Zijn Koninkrijk!

Ouders en begeleiders kunnen gedurende deze dag verschillende seminars en workshops volgen. God doet bijzondere dingen tijdens Here I Am Kids. We hebben na de eerste keren ontzettend veel positieve reacties en getuigenissen terug gekregen. Kinderen en ouders: kom en beleef deze unieke dag samen!

Toegang gratis!

AANMELDEN
X